Пратиоци

петак, 14. јун 2019.

Za našu učiteljicu Ivonu...


Oprostili smo se od naše divne jedne, jedine učiteljice Ivone. Skoro pa je nemoguće rečima opisati ovu sjajnu devojku. Srećni smo što smo je imali za učiteljicu. Pored divnih i nezaboravnih godina provedenih sa njom, moja velika devojka se oprostila od učiteljice i opisanim rečima. Nak ostane zebeleženo i na ovim stranicama.

Сви око нас говоре да време лети и да смо ми од септембра разред пети. Учићемо разне предмете и све ћемо мање бити „дете“. О нашем знању други ће да суди, не више ОНА која нас је научила да будемо људи. ОНА је знала да препозна нашу тугу, све смо јој причали као најбољем другу. ОНА је са нама и радост делила, смејала се и веселила. ОНА је била и љута, па понекад оштрија и од прута да не скренемо са правог пута. Кад неко забрља и у невољу срља, ОНА укључи своје чаробне моћи и увек је ту кад треба помоћи. И ако су оцене у дневнику биле од петице до кеца, били смо безбрижни јер смо знали да смо „њена деца“.
Од почетка па до краја за нас је имала хиљаде опроштаја. Од ње смо научили праве ствари, шта је то што људе квари.....да у овом свету свако има своје место да себи изгради престо. ОНА нас је учила да доброту множимо, а љубав делимо и да се онда једнако сви веселимо. Још нас је научила да је свако од нас злата вредан зато што је из IV/1.

НАЈБОЉИ РАЗРЕД ТО ЈЕ..... говорила је ОНА на сва звона....ЈЕДНА, ЈЕДИНА, ВОЉЕНА НАША УЧИТЕЉИЦА ИВОНА...

Kako je to jedinstvena devojka i potpuno posvećena svom poslu, potrudila se i svima podelila "Domaće zadatke za zauvek"...

A na dodeli knjižica uručila im je pismo, mama je otplakala svaku reč. Hvala najbolja učiteljice...trudićemo se da sledimo tvoja uputstva :).

Draga moja Anči,
ti si meni neko ko je meni uvek bio tu pri ruci kad zatreba i hvala ti na tome! Uvek spremna i raspoložena.Upoznala sam i tvoju drugu stranu, pričljivu stranu na Zlataru :)!
Beskrajno si zabavna, kreativna i maštovita.
Šta god da odabereše u životu, znam i sigurna sam da nećeš pogrešiti i da češ biti uspešna. Znaš i sama da uspeh ne dolazi sam od sebe, ali kako si ti vredna, uporna i istrajna u svemu što radiš, znam da ćeš ostvariti sve svoje snove.
Bilo je pravo zadovoljstvo i velika čast biti tvoja učiteljica i hvala ti za stihove na priredbi, oduševila si me svojim izvodjenjem kao prava, velika glumica.
Imaš divne roditelje koji su ti velika podrška u životu i koji će uvek biti tu za tebe, to nikada nemoj da zaboraviš!
          Voli te tvoja učiteljica Ivona 👱...

Нема коментара:

Постави коментар