Пратиоци

петак, 9. октобар 2015.

Salaš Stremen i jedna sunčana subota u oktobru.....


Proteklog vikenda nismo ništa planirali, bio je to prvi vikend, posle par zgusnutih, bez obaveza. U subotu smo krenuli na jednu stranu, a završili na drugu.
Na ovom lepom salašu bili smo prošle godine, baš u ovo vreme, sa našim kumicama. Zapamtio se svaki detalj te posete i kao što rekoh krenuli smo na jednu stranu, to jest krenuli sa namerom da na Adi vozimo bicikle, a onda su na pola puta devojke tražile da idemo tamo gde smo bili da jašemo i hranimo konje, naravno da je želja ispunjena. Usput smo kupili dva kilograma šargarepa, kako bi smo konje nahranili, mada su na kraju konstatovale kako su malo ponele :)....svakako ako krenete na ovu stranu razmislite da usput svratite na kvantaš i kupite dzak šargarepa :)....valjda  bi tada bilo dovoljno.
Salaš je na mirnom mestu i daleko od gradske gužve. Žurbe na njema nema. Vreme kao da je stalo. A osećaj je, kao da ste u gostima kod tetke i teče, nekad davno. 
Za klince imate sigurnu poludnevnu zabavu...siguran parkić na otvorenom, a jahanje konja je nešto u čemu će posebno uživati.

7 коментара:

  1. Lutke moje.Uzivate,zasluzno posle naporne zimnice.Lijep salas.

    ОдговориИзбриши
  2. .......i da lijepe tikve.Imamo misirke za tebe posto ti to koristis.Uvjek se smijem kad se sjetim mamine reakcije kad si punila tikve u kola Sta ce joj ovo(h,ha,haaaaaaaaaaaaaa)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne razumije mama šta znači imati čistu bundevu, neprskanu bilo čime....i dan danas se čudi kad vidi da ih pakujem :).... Ljubac tetac

      Избриши
    2. ....e da poslala mi mama jednu bundevu po Moki...hahahaha, crkla sam od smeha kad sam videla....

      Избриши
  3. Ha, ha, sve je isto...da Kica nije bas porasla, onobas, reklo bi se da su slike od prosle jeseni..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, da, sve je isto, samo ste nam vi falili.... nešto nam je blokirao kompjuter pa nikako da postavim slike iz Etno sela....valjda će biti ovih dana....

      Избриши
    2. ...e da porasla, pre neki dan sam konstatovala kako joj nemam šta obući sve joj kratko....ko velim moram kupiti, a onda sam se predomislila, pa sad će joj rodjendan :):):)

      Избриши